Órarend

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Szombat

7:20-8:50
Napindító hatha jóga

7:20-8:50
Napindító hatha jóga

9:00-10:30
Hatha jóga

8:00-9:30
Hatha jóga

16:00-17:00
Hangtálterápiás jóga


9:30-11:00 Magánóra


16:00-17:00
Átmozgató torna ülő-álló helyzetben időseknek


10:00-11:30 Magánóra

18.00-19:30
Hatha jóga

18.00-19.30
Hatha jóga

18.00-19.30
Hatha jóga

18.00-19.30
Hatha jóga

Foglalás

 

FOGLALÁSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A lefoglalt időpont lemondása (díjmentesen) az óra előtt minimum 24 órával lehetséges, ellenkező esetben az alkalom levonásra kerül a bérletből.

Készpénzes fizetés esetén a következő óránál fizetendő a nem időben lemondott óra díjának 50%-a az aktuális óra árával együtt.

Foglalásommal a fenti feltételekkel egyetértek és azokat elfogadom.

——————————————————————————————————————–

IRODAI CSOPORTOS JÓGA-HATHA JÓGA

Manapság egyre több munka elvégzéséhez kell legalább napi 8 órát a számítógép előtt tölteni. Bár ez látszólagosan megkönnyíti az életünket, az emberi testet mozgásra tervezték. A hosszú ideig tartó, folyamatos ülés a rugalmasság és a mobilitás csökkenéséhez vezethet. A jóga kiváló módszer a testünk és lelkünk karbantartására, de fantasztikus hatásai a napi munkánkat is megkönnyíti pozitív hatásaival, ezért nem csoda, hogy egyre több nagyvállalatnál tartanak jógaórákat a munkavállalóknak.

5 ok, amiért megéri belevágni:

  1. Nyaki, hát fájdalmak javulása, megszűnése, helyes testtartás kialakítása, könnyebben viselve a napi 8 órás folyamatos ülést.
  2. Koncentrációs képesség javítása, fokozása. A jógagyakorlatok által nyújtott fokozott önismert javítja az összpontosítási képességet, míg a légzésre való odafigyelés segít rendet tenni a gondolataink között, így segítve a munkánkat.
  3. Csökkenti a stresszt és a feszültséget. A jógagyakorlatok után a résztvevők nem pusztán ellazulnak, hanem idegrendszerük is egyensúlyi állapotba kerül, mely nagyobb ellenállóképességhez vezet a stresszel szemben.
  4. Méregteleníti a szervezetet. A jógapózokban való nyújtás, csavarás serkenti a keringést és a nyirokrendszer működését eközben szabályozza az emésztést így az egész szervezetet frissíti.
  5. Megváltoztatja az észlelést. A pozitív érzelmeknek köze van a testben zajló biokémiai reakciókhoz. A jóga oxitocint szabadít fel, mely boldogság és jólét érzésével árasztja el a szervezetet, így a munka sokkal könnyebb, zökkenőmentesebb lesz.

„A jóga mindenkié”

Az órákhoz eszközöket igény szerint tudok biztosítani.

Részletekért érdeklődjön a kapcsolat menüpontban.